Reklame:

Ny film om Formel 1 lukkes ned

Filmholdet nåede at optage, mens Formel 1-feltet kørte rundt på Silverstone-banen i England.

Bratt Pitts film om Formel 1 holder bogstaveligt talt stille. I pitten kunne man fristes til at sige.

Det sker, fordi foreningen Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) har valgt at strejke og dermed lamme den amerikanske filmindustri.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den nye strejke kommer få måneder efter, at også de  amerikanske manuskriptforfattere valgte at gå i strejke i protest mod de forhold, de mener, de arbejder under.

Den nye strejke fra skuespiller-organisationen bunder i modstand over for brugen af kunstige intelligens, og det skuespillerne opfatter som ringe lønvilkår.

LÆS OGSÅ: Her smører sure typer p-skilt ind i lort – “Nogen synes helt tydeligt, parkering skal være forbudt”

Og det har altså allerede fået betydning for den kommende Formel 1-film. Flere af skuespillerne på holdet er nemlig medlem af SAG-AFTRA.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

En kilde, der angiveligt har tætte forbindelser til filmproduktionen, fortæller til NBC News, at alle optagelser er gået i stå. Hvornår de bliver genoptaget, er der ikke nogen forlydender om.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?