Reklame:

Ny elbil lokker med priser fra 65.000 kr. – men du må nøjes med tre hjul

Er du fanget af elbils-bølgen, men er det stadig for dyrt? Så bliver Sondors måske bilen for dig.

Firmaet Sondors har før udviklet en crowdfunded el-motorcykel, og nu er turen kommet til en elbil. Men her er ikke bare tale om en halvdyr luksus-elbil som f.eks. en Tesla. Nej, Sondors går helt omvendt til opgaven, og den billigste model fås til bare 10.000 dollars. Altså omkring 65.000 kr. uden eventuelle afgifter.

Det er dog med mindste motor, der kun kører 120 km på en fuld ladning. Men for 3.000 dollars mere kan du opgradere til 240 km – eller 320 km i topmodellen for lidt flere penge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Der er ikke tale om et Kina-firma, for stifteren Storm Sondors er fra USA. Og Sondors-bilen er heller ikke en total skrabet løsning uden udstyr. Der loves både aircondition, anlæg, elruder, airbags, traction control og meget andet.

Du kommer dog til at mangle et hjul og et sæde, for bilen har kun tre hjul, og den smalle bagende betyder, at der kun er et enkelt sæde på anden række.

Om bilen kommer til Danmark, tør vi ikke satse vores børneopsparing på.

Du kan læse mere in Sondors her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Se flere billeder her:


Reklameblok:


Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?