Ny dokumentar om Michael Schumacher på vej

En ny dokumentar om den syvdobbelte F1-verdensmester er på vej

Siden den syvdobbelt F1-verdemester i december 2013 knaldede hovedet mod en sten på en off-pist skitur, har familien på det nærmest hermertisk lukket af for nyt om Michael Schumachers egentlige tilstand.

Men nu lover producenterne bag en ny dokumenter med den tyske motorsportsstjerne i hovedrollen, at der åbnes lidt mere op for omverden.

Reklameblok:Selve historien skal blandt andet fortælles af ‘Schummis’ far, børn og konen, Corinna Schumacher. Dokumentarens tyske instruktører er allerede i gang med optagelserne. Senere på måneden ved dette års Cannes filmfestival vil makkerparret forsøge at sælge resultatet til markeder unden for Tyskland.

Schumacher er med sine syv verdensmesterskaber den mest vindende kørere i det, der er mange bliver kaldt motorsportens kongeklasse, Formula 1.

Dokumentaren ventes at få premiere allerede i år. Tidligere i år fyldte Schumacher nemlig 50. Samtidig er det 25 år siden, tyskeren kørte sit første verdensmesterskab hjem i en Benetton-racer i 1994.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk