‘Ny’ bil i gammel forklædning: Gut lægger Corvette C4-drivlinje i ’57 Nomad

Corvette-Nomad-1455

EN MAND FRA USA HAR LAGT DEN MOTOR I SIN CHEVY NOMAD, DESIGNEREN DRØMTE OM

Super Turbo Fire V8 – det lyder godt, ikke? Det kaldte Chevrolet topudgaven af deres todørs stationcar, Nomad, i 1957. Ikke fordi den med sine 283 vil være meget mere ophidsende en Audi A6 diesel er i dag.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

For designer Harley Earl var V8’eren i det 5,1 meter lange amerikanerbrød nemlig ikke drømmen. Det var derimod Corvette-maskinen, han så lagt mellem forhjulene på en sekspersoners, todørs konceptbil præsenteret af GM i 1954. Spol 60 år frem i tiden og der er i 2017 råd for den slags.

C4 MOTOR OG KABINE
Det Earl ikke nåede med Nomad’en er nemlig udført af en mand fra Missouri, USA. Drivlinjen er betydeligt moderniseret med motor og autogear fra en 1995 Corvette C4, så bilen nu producerer 300 hk og 461 newtonmeter via den 5.7-liters LT1-V8. Kabinen fra den 38 år yngre bil har også fundet vej ind i Nomad’en.

Bilen har lige været til salg på Ebay. Og den nye ejer kan udover motor og kabine glæde sig over moderne bekvemmeligheder som luftundervogn, skivebremser, alu-fælge fra Corvette C6 og elektriske indstillige dele i en uendelighed.

SE BILEN I GALLERIET HERUNDER

Corvette-Nomad-1


Reklame: