Ny baby-Lamborghini koster fra 1,7 mio. kr. UDEN afgift


Til gengæld har den 640 hestekræfter, baghjulstræk og sekskantede udstødningsrør… Fordi den er en Lamborghini

I mandags citerede Top Gear Lamborghini for at sige, at deres fremtidige modeller skal være “socialt acceptable”. Dagen efter præsenterede italianerne et monster af en Huracan-model.

De kalder den Tecnica. Trinnet lige mellem Evo-modellen og topudgaven STO, Super Trofeo Omologato. De to modeller yder det samme. Det vil sige 640 hestekræfter fra en 5,2-liters V10-sugemotor som går gennem en syv-trins dobbeltkoblings-gearkasse. Men hvor STO er en racerbil med nummerplader, skal – siger Lamborghini – den nye Tecnia være til at leve med hver dag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Om nogen Tecnia-ejer så nogensinde kommer til at bruge bilen hver dag, er straks et andet spørgsmål. Huracan, der afløste den tidligere baby-lambo Gallardo’en, er efterhånden en 8 år gammel model. Men det betyder ikke, at fabrikken er færdig med platformen. Car and Driver citerer “interne Lamborghini-kilder” for, at mærket løfter sløret for ‘mindst endnu én Huracan’.

Et kvalificeret gæt er produktionsudgaven af den off-road-inspirerede Huracán Sterrato.En bil Lamborghini viste frem i 2019.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk