Ny Audi RS7: Fra 0-100 km/t på 3,6 sek.

Den femdørs coupé har fået muskler som stationcaren RS6 – nu er der 600 hk i Audi RS7

Til årets Frankfurt Motor Show skyder Audi med skarpt. Våbnet hedder nemlig RS7, der er en pumpet udgave af den almindelige A7.

Og pumpet er mildt sagt. For RS7 deler teknik med RS6, hvilket betyder, at mild hybridteknik ( et 48-volts batteri) hjælper en fire-liters biturbo-V8 på vej.

Reklameblok:Resultatet er 600 hestekræfter og heftige 800 newtonmeter, så den brede coupé kan spurte fra 0 til 100 kilometer i timen på bare 3,6 sekunder.

LÆS OGSÅ: Sådan lyder den nye RS6 – bedre end forgængeren?

Med luftundervogn og de bredere skærme er der – ligesom RS6 Avant – plads til 22″ hjul. En smart udgave af Quratto-firehjulstrækket kan sende 60 procent af kræfterne ud i forhjulene, og hele 80 procent til de bagerste – skulle der blive behov for det. Firehjulsstyring er ekstraudstyr.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Det er et ekstra bagsæde i øvrigt også. Tilmed en nyhed i RS7, der hidtil kun har kunnet fås med to bagsæder.

Skal vi blive lidt ved det indvendige, så er kabinen proppet med heksagoner – eller sekskantede former – ligesom vi i forvejen kender det fra Lamborghinis formsprog.

Prisen på den heftige vogn er endnu ukendt for den danske importør.

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk