Nu “tuner” Brabus også elbiler


Dette måtte jo ske – Brabus har kastet sig over elbilen. Nærmere bestemt  Mercedes-Benz EQS.

Hvis elbiler vitterligt er fremtiden, skal vi vende os til, at tuning får en meget anden betydning. Brabus har eksempelvis fundet ud af at forbedre bilens aerodynamik med 7,2 procent. Vilde sager.

Indrømmet, en bil med lav luftmodstand er imponerende. Men om det er tuning at forbedre den kan vel diskuteres. Men når det så er sagt skal Brabus anerkendes for at finde forbedringer i verdens i forvejen mest aerodynamiske design. I hvert fald når det kommer til personbiler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men det er ikke alt. For Brabus hævder, at den forbedrede aerodynamik også kommer rækkevidden til gode. Altså hvis du kan holde speederen i ro. Kører du ved motorvejshastighed (læs: mellem 110 og 140 km/t, red.), mener Brabus, at der er 7 procent længere mellem ladestanderne.

Det selvom bilen både er sænket med op til 20 millimeter og kan køre på 22″ hjul. Overfloden af kulfiber skal der betales ekstra for…

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk