Nu tuner ABT Audi A4 – op til 330 hk

Først fik S4 og RS4 turen – men nu ABT opgraderinger klar til resten af A4 B9-programmet

Kan pengepungen ikke helt strækkes til købet af en ny Audi S4 og er RS4’eren udelukket – skal du ikke være ked af det. ABT vil godt snakke med dig alligevel, hvis du må ‘nøjes’ med en A4 fra det almindelige modelprogram.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Og det gælder både benzin-og dieselmodellerne. Ja, faktisk har den tyske tuner opkvikkende teknik klar til næsten hele modelprogrammet.

LÆS OGSÅ: Fra 0 til 316 km/t i en Golf R32 med 980 hk

Stærkest bliver den treliters diesel, der efter en ABT-optimering kan sparke hele 325 hestekræfter og 660 newtonmeter i asfalten. Det er 53 hestekræfter og 50 newtonmeter mere, end bilen har på samlebåndet i Ingolstadt. Kan du nøjes med lidt mindre slagvolumen i din oliebrænder, henter ABT i alt 215 hypper ud af den normalt 190 hestes 2.0 TDI’er.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

På benzinfronten hæves trykket i turboerne i den toliters TSI’er, der med ny motorstyrring spurter fra 252 heste og 370 newtonmeter til 330 hk og 440 Nm.

LÆS OGSÅ: LÆSERBIL – Bred, dansk Nissan 300Zx aka. Widebody Brownie

Er der stadig luft i budgettet, kan du få ABT til at kredse for bilens ydre også. Går du helt amok, inkluderer det ikke bare en opdateret kølergrill, men luftindtag i forskærmene og bredere for-og bagkofangere.

Så skal du selvfølgelig have nye afgangrør og 20″ hjul med i handlen. Skal vi måske ikke bare ikke på den S4/RS4 alligevel?

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk