Reklame:

Nu stiger prisen på benzin og diesel voldsomt for danske bilister

Der er udsigt til langt dyrere brændstof. Ifølge en ekspert skal danskerne vænne sig til langt mere svingende priser på energi end tidligere. 

Der er mindre olie på markedet i øjeblikket. Og det presser prisen op. Også ved de danske tankstationer. Desværre ser det ikke ud til, at priserne er på vej ned lige foreløbig.

Og det gælder både literprisen på diesel og benzin.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver nyhedsbureauet Ritzau som har interviewet Jesper Dan Holst Rasmussen, der er brændstofdirektør i Circle K, om den nuværende situation.

Og her er meldingen noget dyster. Danske bilister kommer nemlig i høj grad til at mærke, at både benzin og diesel bliver dyrere.

LÆS OGSÅ: Cyklistforbund foreslår: “Bilister skal have fartbøder så snart de kører 1 km/t for stærkt”

Og selvom niveauet nok ikke nærmere sig det fra sommeren 2022, hvor literprisen lå på godt 20 kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Mandag i denne uge lå literprisen på benzin ifølge Drivkraft Danmark, som overvåger de danske priser på brændstof, på 15,79 kr. Og det fortsætter. I hvert fald hvis Saudi-Arabien holder fast i strategien med at hente mindre mængder olie op.

Noget saudierne håber vil presse prisen på slutprodukter som netop diesel og benzin i vejret. Alene fra juli til august i år steg benzin med 1 kr. og ti øre literen.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?