Reklame:

Nu sker det igen – Danmarks mest solgte bil bliver billigere

Det sker bare et par dage efter, at Tesla måtte erkende, at mærket ikke kunne leve op til egne salgstal. 

Priser, der går op og ned, er efterhånden blevet hverdag. Også når det kommer til helt nye biler.

Det hele begyndte, da Tesla lagde en bombe under både det danske og internationale bilmarked ved at sætte prisen på helt nye biler markant ned.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Siden er det sket flere gange. Og nu gør Tesla det igen. I hvert fald i USA hvor Model 3 og Model Y er faldet henholdsvis 2,7 og 4,2 procent i pris.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

LÆS OGSÅ: Nyt forbud rammer bilister: 599 har allerede fået store bøder

Prishugget kommer blot et par dage efter, at man ikke havde solgt det antal biler i tredje kvartal, som man havde regnet med. Helt konkret mangler der 20.000 biler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Reuters skriver, at Tesla derfor skal sprøjte hele 476.000 biler ud fra fabrikkerne rundt omkring i verden i de sidste måneder af 2023.

Altså hvis Elon Musk og Co. vil nå deres eget mål om at levere 1,8 millioner biler i år. Nogle af dem havner helt sikkert i Danmark, hvor Tesla ligger helt i top.

Med 2.389 nye biler solgte ingen anden elbil lige så godt, som det amerikanske mærke gjorde herhjemme i september måned.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?