Reklame:

Nu siger Hamilton selv noget: “Vi er næsten enige”

Forud for Monacos grand prix afviste Ferraris teamchef Frederic Vasseur, at man havde talt kontrakt med Lewis Hamilton. Men nu vil den 7-dobbelte VM-vinder alligevel gerne sige noget om sin fremtid.

DR Sportens Formel 1-kommentator er ikke i tvivl. Det heller ikke selvom rygterne kæder et sensationelt skifte til Ferrari sammen med larmende tavshed om sportens måske nok mest ventede underskrift.

Lewis Hamilton bliver hos Mercedes, som den 38-årige brite forlænger med inden længe.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og det antyder Hamilton nu også selv. Faktisk skulle der nu bare mangle ‘detaljer’, før end Mercedes og Hamilton har papirer på hinanden flere år ud i fremtiden.

– Mit team arbejder tæt sammen bag kulisserne med Toto (Wolff, red.). Vi er næsten enige om en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Blev du også stoppet her? Politiet gik efter ‘ulovlige ændringer’ på biler

– At have et hold til at fokusere på det job, er en meget bedre position, end jeg var i før. Jeg plejede at gøre det hele på egen hånd, og det var meget stressende.”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Vi er stadig et mesterskabsvindende hold. Vi har bare haft den forkerte bil. Der er blevet truffet nogle beslutninger i løbet af de sidste to år, som ikke har været ideelle. Og det arbejder vi os igennem, lød det fra Hamilton forud for weekendens grand prix i Monacos gader.

 

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?