Nu reagerer Audi på Ken Blocks død – “Han havde sin action-ånd med sig”

Foto: Audi AG

Ken Block har været en del af Audi Motorsport siden 2021 – mandag 2. januar blev den amerikanske rallykører dræbt i en ulykke.

Bare to dage gammel trak 2023 de sorteste skyer ind over motorsporten. Mandag 2. januar omkom rallystjernen Ken Block i en snescooter-ulykken. Kort før ulykken dokumenterede Block selv flittigt det sjov, han havde i det snedækkede landskab.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Ken Block er død – dræbt i ulykke

Ovenpå nyheden er det strømmet ind med kondolencer og mindeord om den 55-årige amerikaner. Også fra Audi der så sent som i 2021 indgik et samarbejde med Ken Block. Kort før hans døde havde han og bilmærket i fællesskab præsenteret den nye, elektriske racerbil Audi S1 e-tron quattro Hoonitron.

– Alle hos Audi er kede af at høre om den amerikanske driftstjerne Ken Blocks bortgang. Ken har været en del af Audi-familien siden 2021 og bragte altid sin actionfyldte ånd med sig. Vores dybeste medfølelse og kondolencer går til Kens familie og venner, skriver Audi Sport i et opslag på Facebook.

Reklameblok:Ken Block blev 55 år gammel. Han efterlader sig en kone og tre børn. Datteren Lia Block gik allerede inden hendes fars altid for tidlige død i rallykørerens fodspor. Så sent som i søndags – på årets første dag – fortalte Ken Block stolt sine millioner af følgere, hvordan den bare 16-årige Lia Block havde færdiggjort arbejdet på en Audi Ur-Quattro fra 1985.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk