Reklame:

Nu protesterer danske kørelærere – “Det er til grin!”

Vrede kørelærere mener ikke, Færdselsstyrelsen magter at håndtere deres ansvar på kørekort området.

Politiet plejede at have ansvaret for kørekort-området. Men 1. oktober 2021 overtog Færdselsstyrelsen den forpligtelse. Det er bare ikke noget, Færdselsstyrelsen magter. Det mener i hvert fald en række kørelærere der nu protesterer over det.

Det skriver TV Midtvest.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Kørelærerne er vrede over, den måde Færdselsstyrelsen håndterer kørekort-området på. Kørelærerne er frustreret over mange ting. Men blandt andet, at det er svært at skaffe køreprøver.

Nogle kørelærer må ifølge dem booke køreprøver kl.02 om natten for overhovedet at være sikker på at få plads til de kommende bilister. Kørelærerne håber, at der dukker omkring 200 demonstranter op foran Færdselsstyrelsen hovedkontor i Ribe. Men samtidig er forhåbningen, om at der kan rettes op på noget ikke særligt store.

I hvert fald ikke fra kørelærernes side. Havde Færdselsstyrelsen kunne magte opgaven, var der for længst rettet op på problemet.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?