Reklame:

Nu kommer Top Gear på dansk

Ikke bare med danske undertekster – nej, Top Gear på dansk sendes næste år på Kanal 5

Det oplyser Discovery Networks Danmark. der har købt rettigheder til at lave en dansk udgave af det verdenskendte britiske TV-program, der også har en amerikansk pendant.

Den danske udgave får tv-vært Felix Smith, skuespiller Dar Salim og den tidligere racerkører Jesper Carlsen som værtstrio.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Felix Smith har tidligere været vært på alt fra Melodi Grand Prix til Rundfunk på Danmarks Radio. Med ’Top Gear’ har han for alvor fundet hjem. Smith er Mercedes-fan og har et Mercedes-logo tatoveret på underarmen:

– Top Gear er mit alltime yndlingsprogram, og jeg var ikke to sekunder i tvivl om, at det her skulle jeg lave. Jeg har interesseret mig for biler lige så længe, jeg kan huske og et af mine mål i livet er at prøve at køre så mange forskellige biler som muligt.

Smith fortæller yderligere

– Top Gear’ passer perfekt ind i den ambition. Jeg er stolt og lykkelig over at få lov til at drøne Skandinavien rundt med to gode venner i nogle af verdens fedeste biler. Det er svært for mig overhovedet at kalde det et arbejde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og selvom han ikke i samme omfang har bilerfaring som sine to medværter er også Dar Salim med foran kameraret.

– Jeg er ikke lige så erfaren en kører som mine to medværter, men jeg elsker fart og har altid gjort det. Det har aldrig været et fokus for mig i mit liv, men åbenbart altid været en naturlig del af det. Jeg har trods alt fløjet flyvemaskiner, sejler speedbåd, kører motorcykel og hurtige biler.

HVORNÅR BLIVER DET SENDT?
Produktionen begynder i september 2019 på den jyske vestkyst og spreder sig derfra udover resten af Skandinavien, inden den slutter med udgangen af året.

Reklameblok:


Det danske Top Gear vil efter planen blive sendt på Kanal 5 i foråret 2020.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?