Nu kommer Mercedes ‘Cummander’ med 810 hk

Denne Mercedes har vanvittigt mange hestekræfter – og et virkelig, virkelig sjoflet navn

Og så er det ikke engang en aprilsnar. Tunerne fra Wheelsandmore har døbt deres seneste kreation ‘Cummander’. Mercedes-AMG GT 63 ‘Cummander’ for at være præcis.

En ordbog er vist overflødig her. Men okay, bilen kommer – skyd os, den lå lige til højre benet – en tuner med navnet ‘Wheelsandmore’. Hvad andet kan man næsten forvente?

Ikke at alt dog går op i hat, briller og det der er længere ned på kroppen. Den tyske tuner ved udmærket, hvad der rodes med.


Uden modifikationer kommer – der var den igen – AMG GT 63 med 585 hestekræfter og 800 newtonmeter fra en fire-liters biturbo-V8’er.

LÆS OGSÅ: G-Powers nye M5 er begrænset til 350 km/t

Mens det skrues op til 640 heste og 900 Nm i 63 S. Men i hænderne på nogle gale, tyske tunere. Stage 2-pakken åbner ballet med 750 hestekræfter og 975 newtonmeter.

Men skulle der alligevel sidde én eller flere AMG GT-kunder derude og tænke, at det da er alt for lidt, så er Stage 3 måske løsningen. I hvert fald bliver det ikke vildere hos Wheelsandmore.

Hele 810 hypper får selskab af 1.030 newtonmeter i V8-folden. Men det koster. 19.244 euro for den helt store motorpakke – for at være helt præcis.

Og det er selvfølgelig uden den fuldfede hjulmontering i 21″ på 335/25-Michelin-dæk. Dem kan du selvfølgelig ikke undvære, så det er små 6.000 euro oveni – tak!

Den modificerede luftundervogn er 1.500 euro yderligere. Og så skal du selvfølgelig selv levere bilen først.

PS: Lad være med at google slagbetydningen af ‘Cummander’ – la’ vær.

MEN KLIK ‘NÆSTE SIDE’ OG SE BÆSTET HERUNDER


Reklame: