Nu kommer Grand Tour-spillet: Se traileren her


Med et joystick kan dødelige oktanhoved nu komme lidt tættere på drømmejobbet – trejde sæson af ‘The Grand Tour’ lanceres nemlig samtidig med et videospil

Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har enhver bilentusiast absolutte drømmejob. Værst-trioen rejser med ‘The Grand Tour’ verden rundt for at køre de mest eksotiske og ekstreme biler – og de får tilmed løn for det!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og nu kan vi mere dødelige oktanhoveder få endnu en snært af oplevelsen – altså udover selve serien. Premieren på tredje sæson af ‘The Grand Tour’ sker nemlig samtidig med en spillancering til Xbox One og Playstation 4.

Spillet vil være baseret på Clarkson og Co.’s vilde oplevelser – bare med spilleren – altså dig – som chauffør af biler som McLaren P1 og Clarksons Beach Buggy fra sæson to, fortæller Drivetibe.com i dag.

Se vores reklamer:


Spillet følger TV-episoderne i sæson tre. Altså bliver flere biler, baner og udfordringer tilgængelig som sæsonen skrider frem på Amazon Prime.

Der er endnu ingen udgivelsesdato for The Grand Tour Game. Så vi venter – spændt!

 

 

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk