Nu kommer Grand Tour-spillet: Se traileren her

Med et joystick kan dødelige oktanhoved nu komme lidt tættere på drømmejobbet – trejde sæson af ‘The Grand Tour’ lanceres nemlig samtidig med et videospil

Reklameblok:Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har enhver bilentusiast absolutte drømmejob. Værst-trioen rejser med ‘The Grand Tour’ verden rundt for at køre de mest eksotiske og ekstreme biler – og de får tilmed løn for det!

Og nu kan vi mere dødelige oktanhoveder få endnu en snært af oplevelsen – altså udover selve serien. Premieren på tredje sæson af ‘The Grand Tour’ sker nemlig samtidig med en spillancering til Xbox One og Playstation 4.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Spillet vil være baseret på Clarkson og Co.’s vilde oplevelser – bare med spilleren – altså dig – som chauffør af biler som McLaren P1 og Clarksons Beach Buggy fra sæson to, fortæller Drivetibe.com i dag.

Spillet følger TV-episoderne i sæson tre. Altså bliver flere biler, baner og udfordringer tilgængelig som sæsonen skrider frem på Amazon Prime.

Der er endnu ingen udgivelsesdato for The Grand Tour Game. Så vi venter – spændt!

Reklameblok:

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk