Nu kommer filmen om Ferrari – han skal spille Enzo

Foto: Twitter.com/Adam Driver Central

Der er både skrevet og lavet film om Enzo Ferraris livshistorie før. Men nu kommer der endnu én.


Adam Driver skal spille Enzo Ferrari i den kommende film som bare hedder ‘Ferrari’. Indtil nu er premieredatoen ikke skåret mere i sten, end at holdet bag siger ‘engang i løbet af 2023’.  Men optagelserne er i gang, og de første billeder derfra er sluppet ud.

LÆS OGSÅ: Toyota-chef – “Her bliver det rigtig svært at sælge biler”

Ifølge mediet Variety foregår ‘Ferrari’ i sommeren 1957. Altså på et tidspunkt i historien hvor Scuderia Ferrari står med ryggen mod muren i en truende konkurs. Det hele bliver ikke meget bedre af, at Enzo Ferrari på hjemmefronten kæmper med et anstrengt forhold til sin kone Laura Garello. Året forinden har de mistet sønnen Dino til en sjælden muskelsvinds-sygdom.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Enzo Ferrari blev født i 1898. Hvilket må betyde, at han er 58 eller 59 år gammel i den kommende film. Amerikaneren Adam Driver er bare 38 år. Det er dog ikke første gang, Driver portrætterer en italiensk forretningsmand. I 2021 spillede han over for Lady Gaga i ‘House of Gucci’. En film om… ja, det berømte modehus.

Udover Adam Driver har ‘Ferrari’ flere andre, stærke navne på rollelisten. Penelope Cruz spiller eksempelvis konen Laura. Mens Shailene Woodley er elskerinde Lina Lardi. Selv virkelighedens racerkører Patrick Dempsey, som flere gange har kørt Le Mans, er på rollelisten.

Se vores reklamer:


 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk