Nu kommer Ateca med Akrapovic-udstødning og 350 hk – med fabriksgaranti

Akrapovic Cupra

Nu behøver du ikke længere ringe til en tuner for at få mere power ud af din Cupra. Det klarer de skam fra fabrikkens side nu!

Det kan godt være, at producenterne downsizer og får bilerne til at køre længere på literen, men der er ingen tegn på, at der kommer færre hestekræfter på vejene lige foreløbigt. Snarere tværtimod!

Mange GTI-biler har i dag i omegnen af 300 hk, selvom maskineriet ikke har større slagvolumen end tidligere. Men med turboladere og effektiv ingeniørkunst er der mere fart over feltet end nogensinde.

Og nu melder Seat-afstikkeren Cupra sig ind kampen om at være den sejeste dreng i klassen. Opskriften hedder Cupra Ateca Limited Edition. Altså en særlig version af den i forvejen hurtige Cupra Ateca med 300 hk.


Her er der tale om en Abt-tunet motor, der lander på hele 350 hk. Og for lige at friske lydsporet en ekstra tand op, har Cupra-folkene allieret sig med den store udstødnings-ekspert Akrapovic.

Og det fede her er jo, at bilen leveres sådan med fabriksgaranti, så du bare kan køre skuden forbi forhandleren, hvis noget skulle drille. Sejt.

Se billederne herunder:

Akrapovic Cupra Akrapovic Cupra Akrapovic Cupra Akrapovic Cupra Akrapovic Cupra Akrapovic Cupra


Reklame: