Nu kører BMW M4 330 km/t


Den tyske tuner G-Power har taget sig kærligt af den forgående BMW M4. Altså den vandindsprøjtning – nemlig M4 GTS.

F82-generationen af BMW M4 Coupe blev ikke mere hardcore end GTS-udgaven. I hvert fald ikke hvis den også skulle udstyres med nummerplader. Men den bil er også hardcore nok i sig selv. Eller er den nu også det?

Svaret er nej. Altså hvis du spørger tunerne hos G-Power.

Fra fabrikken har bilen en 3,0-liters rækkesekser med vandindsprøjtning og 493 hestekræfter. Men når G-Power tryller lidt, er det med nyt udstødningssystem og en omprogrammering af motorstyringen. Der er nemlig noget mere power at lokke ud af rækkesekseren, end BMW giver udtryk for.INGEN gentlemen-hastighed
Den tunede udgave af den i forvejen toptrimmede Bimmer har således 565 hestekræfter på hjulene, ligesom antallet af newtonmeter er steget fra 600 i fabriksbilen til nu 700 Nm.

G-Power har udsendt i indtil videre sendt en video af bilen på rullefeltet ud på det store internet. Hvordan bilen opfører sig på egentlig asfalt, hører vi nok mere om. Men allerede nu vil tuneren godt stå ved, at man har fjernet bilens hastighedsbegrænser.

Den ligger med 305 km/t ellers i forvejen noget højere end de sædvanlige 250 km/t, som er gentlemen-aftalen mellem de tyske bilproducenter. G-Power-bilen stopper bare ikke før 330 km/t.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videreNæste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk