Nu kan køre- og teoriprøver afholdes som før corona

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Dagen før samtlige restriktioner ophæves i Danmark er Færdselsstyrelsen klar med godt nyt til landets kommende bilister.

Ligesom snart sagt alt andet i Danmark har kørekort-området været ramt af corona-restriktioner. Men lige som med meget andet så forsvinder de restriktioner fra i morgen, tirsdag 1. februar.

Det skriver Færdselsstyrelsen i en pressemeddelse.

Det betyder, at der fra i morgen ikke er krav om mundbind eller visir i forbindelse med kørekortundervisning og køreprøver. Færdselsstyrelsen opfordrer dog stadig til, at Sundshedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med coronasmitten følges.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kørekort-området har været hårdt prøvet under coronapandemien. Vi skal ikke længere tilbage end til december 2020, før politiet – som på daværende tidspunkt havde ansvaret for landets køreprøver – meddelte, at en lang række køre- og teoriprøver var aflyst. Og det netop på grund af coronasmitten.

Senere blev reglerne lempet og prøverne genoptaget. Før man igen blev underlagt restriktioner som kørelærer/elev. Men nu er det altså slut med mundbind i skolevognen.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk