Nu kan du “dufte” af WD40

Eller det vil sige, det kan du faktisk ikke komme til. For parfumen er allerede udsolgt.

Roder du overhovedet med biler, hvis du ikke har noget WD-40-smøremiddel i nærheden. Nej, vel? Og nu kan du faktisk komme endnu tættere på vidundermidlet, som blev opfundet i USA i 1953.

Faktisk har den nye parfume slet ikke noget med firmaet WD-40 Company at gøre. Men på licens har man lånt navnet ud til firmaet MSCHF, der skal udtales “mischief” (ballade på dansk, red.), som altså nu laver WD40-duftevand. 

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Vin Diesel: Fast and Furious er actionfilmens “Ringenes Herre”

Og det er et umiddelbart noget af hit. For parfumen, der blev lanceret i januar, er allerede udsolgt. Det fremgår af MSCHF’s hjemmeside. Og det er faktisk lidt imponerende. For hver flaske WD40-duftevand koster 48 dollar svarende til 340 kr. Og det første parti blev revet væk. Faktisk måtte man melde udsolgt efter 20 minutter, det skriver australske Drive.

Oven på den nyhed er der ikke meget mere du kan gøre. Jo, skrive dig op på en venteliste hos Smells Like WD-40. Ved du i øvrigt, hvorfor WD-40 hedder WD-40? Jo, ifølge firmaet selv skyldes det, at det tog dem 40 forsøg, før formlen til smøremidlet var ‘den helt rigtige’.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Og bare lige for at få det sat det på plads: WD40 fraråder på det kraftigste, at du bruger den ægte vare på huden. Det er en virkelig dårlig idé.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk