Reklame:

Nu igen – politiet blitzer 516 bilister samme sted

Siden fredag morgen har der været 80 km/t og fartkontrol på Holbækmotorvejen. Tæt på 1.600 bilister er allerede kørt i den samme fælde.

Det er for en sikkerheds skyld

Sådan siger Midt- og Vestsjællands Politi om den hastighedsgrænse på 80 km/t, der har været indført på Holbækmotorvejen siden fredag morgen i forbindelse med Roskilde Festival. Det har givet travlhed i politiet rullende bødekontorer, ATK-vognene, lige siden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Allerede fredag kunne politiet sende kedelige hilsner til 150 bilister der blæste på den nye, men midlertidige hastighedsgrænse. Lørdag gik for stærkt for hele 925 bilister. Heraf kørte 163 så stærkt, at det udløste klip, to mister kørekortet betinget og en anden var bare to km/t fra at kunne kalde sig vanvidsbilist.

Mange er allerede kørt i fælden
Og søndag var den så gal igen. I det østgående spor ved afkørsel 12 Roskilde S / Køgevej nær Roskilde Festival kørte 12.971 bilister forbi Midt- og Vestsjællands Politi fotovogn. Det gik for stærkt for de 516 af dem. Det oplyser kredsen i døgnrapporten.

76 bilister står foruden bøden til klip i kørekortene, mens tre bilister kørte så stærkt, der skal en ny køreprøve til. Det politiet også kalder en betinget frakendelse. Hurtigst gik det for en bilist som kørte 144 km/t.

Politiet oplyser, at de fortsætter kontrollen på Holbækmotorvejen de næste par dage, mens Roskilde Festival afvikles.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?