Nu igen – Her blev over 50 biler punkteret i nat

Foto: presse-fotos.dk

I nat blev flere biler punkteret på Frederiksberg. Ifølge Københavns Politi har mere 50 bil-ejere allerede meldt om flade dæk.


Her til morgen vågnede en række bilejere på Frederiksberg om til en kedelig overraskelse. Dækkene på deres biler var flade. Punkteret ganske enkelt. I et tweet fra i morges skriver Københavns Politi, at man er til stede Frederiksberg.

Samtidig opfordrer man bilejere i området til at henvende sig, hvis man oplever, at bilens dæk er flade. Det har over 50 bilejere indtil videre gjort, fortæller presseafdelingen ved Københavns Politi til Boosted.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Om der så er en sammenhæng mellem nattens mange punkteringer og en aktivistgruppes aktion tidligere på måneden, hvor vrede aktivister punkterede bildæk på netop Frederiksberg, er politikredsen også ved at undersøge.

– Det er selvfølgelig en del af efterforskningen, oplyser Københavns Politi.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk