Nu har Ferrari SF90 1.033 hestekræfter


Fordi de gale hoveder hos Novitec har set på den

En Ferrari SF90 har 1.000 hestekræfter. Eller har den? Tja, tallene er gode nok. Men der kan altid klemmes lidt mere ud af maskineriet.

Selv i et monster som SF90’eren. Du skal bare spørge de rigtige personer. Og nogen – vi ved ikke hvem – må have spurgt Novitec.

For den tyske tuner har fundet 33 hestekræfter ekstra i den i forvejen særdeles potente italiener. Og nej, det lyder ikke af meget. Men det ser voldsomt ud.1.033 hestekræfter. Tænk lige over det. For lige at sætte det i perspektiv så er det 523 hestekræfter mere end i den mest blærede Mercedes C63 AMG som fås lige nu. Det er for den sags skyld lige så mange hestekræfter mere end i selv den vildeste gadeudgave af BMW M3 til dato.

Og vi kunne blive ved.

I Novitec-trim skal SF90’eren stadig bruge 2,5 sekunder på at gå fra 0 til 100 km/t. Omvendt lover tuneren, at tophastighedsbegrænsningen på 340 km/t er fjernet.

Vossen NS 10-fælge er en del af tuner-pakken ( som du skal betale ekstra for…). De måler 20″ på forakslen, mens de bonner ud i 21″ bagtil.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk