Reklame:

Nu har BMW X5 730 hestekræfter og 23″ hjul – “Vi har faktisk begrænset den”

Manhart har fået et monster ud af en i forvejen potent sag fra München.

En tuner går man til, hvis man ikke kan leve med antallet af hestekræfter. Også selvom der i forvejen står eksempelvis M på bagsmækken. Manharts seneste bud på en opgraderet udgave af en i forvejen opgraderet bil hedder MHX5 700.

Altså fordi den både ligner og er en BMW X5 M. Og så lidt mere end det naturligvis. Fra fabrikken yder den 4,4-liters V8-motor mellem forhjulene 625 hestekræfter og 750 Nm.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det har Manhart suppleret med 105 hestekræfter og 150 Nm, så vi i alt lander på 730 hestekræfter og voldsomme 900 Nm. Og så har de faktisk ikke engang måttet anstrenge sig.

Samtlige hestekræfter er nemlig fundet i motorstyringen og med et nyt udstødningssystem i rustfrit stål.

LÆS OGSÅ: Afsløret af DR-program: Synsmænd syner biler pr. SMS “Vi gør det for 3.500 kr.”

Men det er ikke alt. For er der luft i budgettet, byder Manhart på 23″ fælge i matsort med så godt som ingen dækprofil. Det vilde er, at den tyske tuner faktisk har begrænset sig selv. For MHX5 700 har en storebror.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

MHX5 800 viste tuneren allerede frem for 2 år siden. Et monster med 830 hestekræfter og 1.080 newtonmeter. Omvendt stod den “kun” på 22″ fælge. Meget luft har der dog ikke været i hjulkasserne. Manhart sørgede nemlig samtidig for at sænke bilen med 30 millimeter hele vejen rundt.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?