Nu har BMW M340i 442 hestekræfter


Det er ikke en M3, men det er fandme tæt på.

Den schweiziske DÄHLer har lige præsenteret redningen for dem, der ikke kan vente på leveringen af den ny BMW M3 (eller ikke kan leve med kaninfjæs-fronten).

De kalder den BMW M340i Competition Line. Hvilket i bund og grund er en opkvikket 3 Serie. Men det skal ikke forstås som noget negativt. For ligesom i M3 byder M340i på seks rækkeformede cylindre, en slagvolumen på tre-liter og dobbelte turboer.


Faktisk er forskellen kun 38 hestekræfter, hvis vi ser på de rå tal. Selv siger DÄHLer, at de har vredet alt, de kunne ud af B58-motoren, som BMW kalder den. I hvert fald ‘alt der giver mening’.

Men hvis du synes, at det lyder som en lidt vag formulering, så har du helt ret. Hvordan de i alt 442 hestekræfter og 640 newtonmeter er kommet verden, er tuneren nemlig ikke meget for at fortælle om. Eller for den sags skyld hvor hurtig bilen er fra 0 til 100 km/t. Eller på toppen.

Dog lover DÄHLer, at deres M340i med xDrive-firehjulstræk ‘er som ingen anden M340 på vejen’.

Fristet? Så husk lige at hakke de 20″ letvægtshjul, den fuldtjusterbare gevindundervogn og udstødningen i rustfri stål af, ikke?Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk