Reklame:

Nu har BMW M3 Touring 720 hestekræfter

Det har den egentlig ‘altid’ fortjent. Er man knap så modig, kan effekten dog også drosles. 

Den nye BMW M3 Touring er måske ikke blandt verdens kønneste biler. Men den er her, og det er langt henad vejen nok. Altså hvis det da ikke lige var, fordi den 3-liters rækkesekser er droslet kraftigt ned.

I hvert fald holder BMW deres nye stationcar i særdeles stram snor. G-Power har  over 200 hestekræfter mere blandt de seks cylindre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den tyske tuner deler godt nok galskaben lidt op. Mest potent er den blanding af dele, der giver M3’eren 720 hestekræfter og 848 Nm. Det fjerner til gengæld også alt, hvad der hedder elektronisk hastighedsbegrænsning.

G-Power har ikke sagt, præcist hvor hurtig M3’eren er. Blot at den går ‘over’ 321 km/t. Kan mindre gøre det, er der også en løsning med 670 hestekræfter.

LÆS OGSÅ: Verdens første – nu kigger fotofælderne ind i folks biler

Og til de helt forsigtige, kan G-Power gå med til ‘bare’ at finde 100 ekstra hestekræfter. De fuldfede 21″ hjul og den massive brug af kulfiber er – desværre – ekstraudstyr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?