Nu har AMG GT Black Series 790 hk – og hjul med centermøtrik!

Den til dato vildeste AMG Black Series er lige blevet endnu mere potent, og udstyret med rasende dyre fælge.

Der findes ingen vilde AMG-Mercedes end GT Black Series. I hvert fald ikke når det kommer til antallet af hestekræfter.


Eller.. Det er faktisk en sandhed med modifikationer. For hos de tyske tunere hos Wheelsandmore har man kigget lidt på hele maskineriet fra Affalterbach.

Og lidt er faktisk også en underdrivelse. For nok er 730 hestekræfter og 800 newtonmeter meget. Men en tunet udgave af en i forvejen tunet bil har selvfølgelig 790 hestekræfter og 870 Nm.


I hvert fald hvis du spørger hos Wheelsandmore. Med de flere hestekræfter ombord kommer AMG’eren også tættere på at rende sit digitale speedometer ud. Hvis det da overhovedet kan lade sig gøre. Nu taber den 4-liters V8’er nemlig først pusten ved 336 km/t.

RASENDE DYR!
Wheelsandmore har ikke sagt noget om prisen. Men en GT Black Series fra 335.000. Altså euro. Det er prisen fra fabrikken og før ekstraudstyr. Så helt billig at tune på er den næppe.

Wheelsandmore vil til gengæld gerne ud med prisen for de specialfremstillede centermøtrik-hjul i 20″.

De er lavet af en magnesium-aluminiums blanding til svimlende 16.700 euro – før moms! For den slags penge får du hjul, der blot vejer 9 kilo på den forreste aksel, mens de med 12 kilo lidt tungere bagtil.

Vil du have et sæt, skal du skynde dig at lægge en bestilling. Tunerne får nemlig kun fremstillet 100 styk. Eller lige nok til 25 biler.

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk