Nu går politiet efter cyklister – “De skal tage sig sammen”

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Cyklister har en både kedelig og farlig tendens til at se stort på færdselsloven. Nu vil politiet ændre på det.

København er en by, der gerne vil have folk til at bruge benene. Altså på cyklen. Men det fører desværre også en masse dårlig opførsel i trafikken med sig. Faktisk så meget at politiet nu sætter ekstra meget ind over for byens cyklister.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Holder fast i “elbil-fælde”: Her skal bilister stadig passe på!

Der er en ‘farlig opførsel som skal ændres’. For selvom der ingen egentlig promillegrænse er, når man sætter sig op jernhesten, bør man slet ikke gøre det. Det fortæller Københavns Politi til TV2 Kosmopol – det tidligere TV2 Lorry.

Politiet kan dog også fortælle, hvordan en cyklist med en promille på 1,4 ihærdigt forsøgte at slippe uden om bøden. Den fik han nu alligevel, fordi han hoppede op på cyklen, som han kort forinden havde lovet at trække hjem.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

–  Det, at vi er på gader og stræder, betyder meget. Det viser også over for cyklisterne, at de skal tage sig lidt sammen, fordi det kunne jo være, at der stod en betjent lige rundt om hjørnet og hapsede dem for et eller andet, siger betjenten Peter til mediet.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk