Nu fås CS med fire døre igen – ny BMW M3 bliver ultra sjælden

Chancen, for at du nogensinde ser en BMW M3 CS på vejen, er forsvindende lille. Desværre.

Den findes allerede med to døre og coupéformer. Men nu får M4 CSL selskab af den marginalt mere praktiske M3 CS. Sedanen, der rent faktisk har plads til fire – modsat coupéen – har 550 hestekræfter fra en 3-liters rækkesekser med turbo.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ:  Kørte over 300 km/t – her flygtede Mercedes fra 41 politibiler og en helikopter

Præcis ligesom coupéen i øvrigt. 0 til 100 km/t klares på 3,4 sekunder, og lidt utraditionelt for BMW stopper bilen først med at trække ved 302 km/t. Der plejer at sidde en overformynderisk barnepige allerede ved 250 km/t.

Bilen leveres som standard monteret med banedæk og M Compound-bremser med kaliber i rød eller sort. Kulfiber-skriver med matguld eller røde kalibre er et tilvalg. Altså ekstrabetaling.

Reklameblok:Og kan du ikke kende en M3 CS på bremserne, kan du helt sikkert på farverne. BMW nægter nemlig at male bilerne i andet end Frozen Solid White, Signal Green, Brooklyn Grey eller Sapphire Black.

Sløjt farvevalg og intet baghjulstræk
For en BMW-puritaner bliver det svært at få armene helt op over hovedet. For M3 CS fås kun med mærkets firehjulstræk, xDrive. I pressemeddelelsen fra den danske importør oplyses det ikke, om M3 CS kommer til Danmark. Men uanset hvad bliver den dyr.

For selvom BMW endnu ikke har sagt noget offentligt om prisen, gættede BMW Blog allerede i november sidste år, da man spottede bilen nær Nürburgring, at den vil løbe op i 90.000 euro fra fabrikken. Altså mindst. Det er 670.000 kr. uden afgifter.

Reklameblok:

Hvor mange M3 CS, BMW bygger, vil mærket ikke ud med. Kun at produktionen kører i en ‘begrænset periode’.

 

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk