Nu begynder optagelserne til Gran Turismo-filmen

Sony har allerede fastlagt premieredatoen – nemlig 11. august 2023.

Gran Turismo betyder mange ting. Blandt andet er det betegnelsen for en luksuriøs langturs-cruiser. Siden 1997 har det også været et PlayStation-spil og fra næste år en biograf-film.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Det er Sony, som også udgiver spillet, der står bag den nye spillefilm. I et tweet sætter den japanske underholdningsgigant nu dato på. Filmen løber over lærredet i de første biografer til august næste år. Helt præcist den 11. Det er en fredag.

Desværre er det ikke meget mere end det, vi får at vide i Sony Pictures seneste tweet om filmen. Men vi kender faktisk allerede filmens handling.

Filmen fortæller historien om en ægte persons vej fra gamer til fuldtids-professionel racerkører. Det hele gennem Gran Turismo. I sommer kom det frem, at Sony allerede havde sikret sig, at navne som Orlando Bloom og David Harbour ville optræde på rollelisten. Begge siges at få bærende roller.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk