Reklame:

Nu begynder ladeoperatører at løbe tør for penge

Ladeoperatører bliver i stigende grad mere sårbare over deres egne svaghed samt konkurrence fra Tesla.

Flere og flere bilmærker laver aftaler med Tesla. Aftaler der kobler flere bilmærker på Teslas netværk af ladestandere. De såkaldte superchargere.

Og det skidt nyt for de øvrige ladeoperatører. I USA er to store ladeoperatører ChargePoint og Blink helt i fare for at gå neden om og hjem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Auto News.

Begge firmaer bruger både flere millioner af dollar på holde forretningerne kørende i første kvartal af 2023 sammenlignet med perioden året forinden. Ligesom begge firmaet oplevede en markant dyk i egenkapitalen.

LÆS OGSÅ: Har skrevet ny kontrakt – så meget får Lewis Hamilton for to år mere hos Mercedes

Hos Blink Charging forsvarer cheferne sig med, at man har kæmpet med ældre teknologi, som har forvoldt kunderne både problemer og frustrationer. Noget som Blink Charging nu vil forsøge at rette op på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Sam Abuelsamid, der er analytiker hos Guidehouse Insight, beskriver situationen som ‘den perfekte storm’.

– De (ladeoperatørerne, red.) står over for ny konkurrenter, og deres kunder er ikke glade. Der skal bruges penge, som ladeoperatørerne ikke har, så på en måde er det det værste af begge verdener der lige nu sker for den slags firmaer.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?