Novitecs monsterbrede Maserati går 309 km/t på toppen

Den tyske tuner har vredet endnu mere power ud af den i forvejen potente Levante

Maserati Levante er i forvejen en af de hurtigste SUV’er, du overhovedet kan købe. Så når Novitec alligevel beslutter sig for at se på den Ferrari-udviklede twinturbo-V8, er det ikke for sjov.

Med tunernes egen motorstyringen yder den 3,8-liters V8 nu hele 615 hestekræfter og 820 newtonmeter. Mod 580 hk og 730 Nm fra fabrikken.

Novitecs opgraderinger gør den store bil i stand til at spurte fra 0-100 km/t på bare 3,8 sekunder, og turboerne taber ikke pusten, før speedometeret viser 309 kilometer i timen.


LÆS OGSÅ: Her er den M7, BMW aldrig byggede

Og som man næsten kan forvente af Novitec, har de gjort Maseratien bredere. Kulfiberskærme gør bilen 10 centimeter bredere foran, mens der er udvidet med 12 centimeter bagtil.

Er det ikke nok kulfiber, kan kølerhjelmen også leveres i det fjerlette materiale, lover tuneren.

At køre 309 km/t kræver ikke bare noget af motoren og chaufføren. Det er mindst lige så vigtig at have noget at stå fast i asfalten med. Derfor er dækkene på Maseratien i fuldfede 295/30 foran og 335/30 bagpå. Hjulene måler selvfølgelig – fristes man til at sige – 22″.

Købere skal ikke tænke på, om det gør bilen for høj i det. Novitec sænker nemlig den fabriksmonterede luftundervogn med yderligere 25 millimeter.

KLIK ‘NÆSTE SIDE’ OG SE BÆSTET HERUNDER


Reklame: