Nogen har skabt en Mercedes-AMG GTR Pro Speedster


Her er virkelig noget, du ikke vidste, at du bare MÅ eje.

Der findes blot 750 Mercedes AMG GT-R Pro. Eller rettere det gjorde der. For én af bilerne er lavet om til en speedster. Og det er ikke af Mercedes selv.

For hos tyske Bussink må man synes, det er livet er for kort til en åben GT-R Pro i traditionel forstand. Altså en Roadster. Det, vi har her, er i stedet en speedster. Den lystrer navnet Bussink GT R SpeedLegend og er bygget på roadsteren.

Holdet bag bilen har været næsten to år undervejs fra idé til det endelige resultatet, og på den tid har man blandt andet ladet sig inspirere af Mercedes-Benz SLR Stirling Moss og Formel 1-bilerne fra Mercedes.Det ses nok tydeligst på den Halo-lignende rollbar.

Ikke at vi finder en Formel 1-motor klemt ned mellem forhjulene, desværre. Alligevel er det noget af et bæst, Bussnik har fået skabt. Bilen er allerede af indlysende årsager lettere end roadsteren. Faktisk har den tabt sig hele 100 kilo, men det V8’erens ydelse, der for alvor gør bilen hidsig.

Hele 850 hestekræfter er det blevet til. 265 hk mere end fabriksbilen. Vi har bare én dårlig nyhed. De fem eksemplarer, Bussnik bygger, er allerede udsolgt.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk