Nogen har indregisteret en fuldt ‘bevæbnet’ Humvee


Det ville selvfølgelig aldrig kunne ske her i Danmark..

Den eldrevne Hummer er lige om hjørnet, men skal vi være helt ærlige, vil vi meget hellere ses i denne Humvee fra 1993.

Ja, det er et tidligere militært køretøj, som nu har aftjent sin pligt. Men i stedet for et møde med ophuggeren har lige dette eksemplar fundet en noget mere magelig tilværelse på ‘civil’ asfalt.

Og ja – den er udstyret med nummerplader. Den enorme skude lignet noget, der lige er trillet ind i en kampzone, men faktisk er den lige blevet solgt på eBay med moderne bekvemmeligheder som bluetooh-tilslutning og en 7″ touchskærm.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Sidstnævnte sidder godt temmelig dumt. Altså hvis du samtidig har tænkt at holde øjnene på vejen.

LÆS OGSÅ: Læserbil – M-dræber klædt i kulfiber

Fint skal det være. Men så hellere ikke finere end at sæderne er af kevlar og sikker stenhårde. Det samme er heavy duty-undervognen.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Men der er militært grej at komme efter. For den amerikanske hær har af en eller anden årsag ikke gidet pillet satellit-systemet fra, før de solgte bilen til et liv på den civile side.

M2-maskingeværet er dog ‘kun’ en replika. Lidt øv.

Men hvad skal du så betale for den tidligere, firehjulet ‘soldat’ med 6.2-liters V8? Med blot 190 hestekræfter er den i øvrigt ikke imponerende.. Jo, den bæstet blev solgt for 89.000 dollars.

Med dagens vekselkurs er det lige i underkanten af 600.000 danske kroner!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se alle billederne.

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk