Reklame:

Nissan vil have 0 kr. udbetaling – bare du afleverer bilen efter 1 år

Hvis du mangler en bil, mens du venter på en anden bil, så har den danske Nissan-importør måske løsningen.

Nok er Nissan Qashqai måske ikke verdens mest ophidsende bil. Men den danske importør vil nu alligevel gerne lokke dig ud i en. Altså en spritny. Derfor tilbyder Nissan i Danmark nu, at kunderne kan komme ud i en ny bil uden at lægge så meget som en bøjet femmer i udbetaling.

Bilen skal leases. Men til gengæld løber kontrakten kun i et år. Bilen tager Nissan igen. Selv kalder importøren det ‘god måde at få en ny bil på’. Hvilket der kan være noget om.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Leasingperioden inkluderer 15.000 kilometer. Men Nissan flår de kunder ikke der kører længere. For 100 kr. ekstra om måneden må du lægge 5.000 kilometer oveni. Indtil maks 30.000 ekstra kilometer. Det oplyser importøren i en pressemeddelse.

Nissan siger, at tilbuddet også er for dem, der er i tvivl, om de er klar til at køre elbil. Bare rolig, Qashqai er stadig en benziner. Billigst er det at køre i udstyrs-varianten Visia med manuelt gear og 140 hestekræfter. Det vil Nissan have 45.540 kr. for.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?