Nissan: R35 GT-R er udsolgt


Den sidste japaner har købt en R35 GT-R. Modellens fremtid er fortsat usikker.

Nissan vil være et rent elbilsmærke i 2030. Dermed giver japanerne selv dødsstødet til GT-R-modellen. I hvert fald som vi kender den med håndbygget, sekscylindret motor og dobbelte turboer.

LÆS OGSÅ: Medie – Ferrari har blacklistet Justin Bieber

Og nu melder Nissan så udsolgt af modellen. I hvert fald i Japan hvor der ikke er flere at komme efter. Derfor lukker man nu ordrebøgerne. Carsscoops citerer Nissans japanske hjemmeside, hvor mærket forklarer sig med, at man har solgt de biler som produktionsmæssigt var planlagt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Nissan: “Ingen kommentarer”
Hjemmemarkedet er dog ikke det eneste, som har måttet sige farvel til GT-R. Både i Australien og Europa har Nissan trukket modellen ud af programmet. I Danmark har importøren dog ikke haft det problem. GT-R har nemlig aldrig været solgt herhjemme.

Det betyder dog ikke, at modellen ikke er i Danmark. Ifølge nrpla.de er 41 GT-R i øjeblikket udstyret med danske nummerplader.  Carsscoops har forsøgt at få en kommentar fra den amerikanske Nissan-importør. Men her er man fåmælt om modellens fremtid. Faktisk holder importøren sig helt fra at kommentere på den.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk