Nissan: GT-R kan fylde 20 – før der kommer en ny model

The 2019 Nissan GT-R is offered in four models – GT-R Pure, GT-R Premium, GT-R Track Edition and GT-R NISMO.

Med sine 12 år på bagsmækken skulle man tro, at den nuværende GT-R er pensionsmoden. Nej, siger Nissan

Japanerne overvejer stadig, hvad og hvordan den nuværende Nissan GT-R skal afløses. Faktisk diskuteres det stadig om drivlinjen skal være fuldt ud elektrisk, eller om det skal være en hybrid mellem benzin og elhjælp, der får den kommende R36 GT-R frem ad.

Men så meget stadig idéfasen anerkender Nissan, at den nuværende R35 GT-R kan være her i mange år endnu. Til Motoring fortæller GT-R-chef Hiroshi Tamura, at det er muligt, at R35 GT-R fylder 20 år, inden en ny model overtager samlebåndet.

Reklameblok:– Jo, R35’eren har været her længe, men for modelåret 2017 er den som godt som helt ny i sin udformning. Og det er selve udformningen af bilen, der er teknologien, citerer Motoring Nissanchefen for at have sagt.

Snakken om at lade sig inspirere af Nissan Vision Gran Turismo fra 2014 synes at være helt forstummet. Men man kan selvfølgelig aldrig vide.

 

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk