Nissan genstartede produktion af GT-R-del – udsolgt på 1 dag!


Det er ikke meget mere end et par dage siden, Nissan satte dele til salg. Nu er de alle sammen solgt.

Når Nissan sætter noget til salg, er det om at være tidligt ude. I hvert fald når det kommer fra japanernes Nismo Hertiage-afdeling. Hvor ivrige, folk er, fik vi et bevis på i denne uge. Som det er sket for andre dele til historiske modeller som Silvia og Skyline, satte Nissan tidligere på ugen flere nye dele til modellerne til salg.

Denne gang drejede det sig om instrumentbordet til  R34 GT-R og S15 Silvia. Men før nogen overhovedet kunne nå at se sig om, var delene væk igen. Faktisk gik der bare 24 timer, før Nissan meldte udsolgt. Alle sammen forudbestilt af ivrige ejere.

Sådan så Nismo Hertiage-siden ud 24 timer efter, de nye dele var sat til salg. Alt udsolgt

Indrømmet, det kan meget nemt forklares med, at Nissan måske ikke har tænkt sig at lave vildt mange nye dele. Men der kan selvfølgelig også sidde mange ivrige Silvia/GT-R-ejere derude som virkelig har brug for et nyt speedometer. Forklaringen skal nok findes et sted derimellem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men væk er de. Altså instrumentbordene. På den anden side har Nissan heller ikke flået sine kunder. Eksempelvis kostede et GT-R-instrumentbord med hvide urskiver 100.000 japanske yen. Hvilket måske nok lyder af meget. Men omregnet til danske kroner er det ‘rimelige’ 5.300 kr.

Nu skal de heldige ejere venter til engang i december, hvor Nissan begynder at sende de nye/gamle dele ud verden over.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk