Reklame:

Nissan: Den næste GT-R bliver ‘den hurtigste super-sportsvogn i verden

Foto: Nissan USA

Nissan har vilde planer med den næste ‘Godzilla’

I et interview med Autocar på Goodwood Festival of Speed havde Nissans chefdesigner Alfonso Albaisa store armbevægelser. Den næste GT-R bliver nemlig ikke ‘bare’ baseret på den fornyligt afslørede Italian-designed GT-R50, der fik sit debut til det legendariske hillclimb-event.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Nej, den næste Godzilla bliver endnu vildere, hvis det skal stå til Nissan. Og det skal det jo. Som Albaisa siger, skal bilen være ‘helt sin egen’. Derudover lover Albaisa, at bilen bibeholder sit særlige design, som skiller den ud fra andre biler i klassen. Kort sagt – GT-R’eren forbliver unik.

De, der synes, GT-R50 er fed, skal dog ikke regne alt for meget med, at det er den endelige produktionsbil. Albaisa fortalte nemlig også Autocar, at han konstant ser forandringer og tekniske forbedringer, som kan komme på bilen.

Chefdesigneren og hans team går da heller ikke i gang med det endelige arbejde på den næste GT-R, før den tekniske afdeling har fundet den helt rigtige motorkonstruktion og platform.

Albaisa pointerede også, at det største arbejde ligne nu ligger på ingeniørens bord. Når de har fundet de præcise tekniske specifikationer, kan man begynde at tale om en egentlig produktion.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Om den næste Godzilla får hybridhjælp vil Albaisa heller ikke ud med. Ifølge ham er det ganske enkelt ikke besluttet endnu.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?