NIO House København åbner til sommer

NIO House København

Elbilen NIO er på vej til Danmark – og det fejres med et lækkert galleri.


På Kultorvet 2, i hjertet af København, åbner det 2.200 kvm2 store NIO House Danmark. Udover et bilgalleri, kommer NIO House også til at indeholde cafe, auditorium, lounge, mødelokale, boghjørne og børneområde. Visionen er at skabe et sted, der inspirer og giver glæde for brugerne og bliver et samlingspunkt for alle NIO-entusiaster. Det fortæller NIO i en pressemeddelelse.

Det er i samarbejde med det danske arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen, som står bag blandt andet Den Sorte Diamant i København og ARoS kunstmuseum i Aarhus, at NIO House bliver opført. De skal sikre et gennemført projekt, hvor design, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed, når NIO House står færdigt som et unikt sted, der er åbent for alle.

General Manager for NIO Danmark, Marius Haylor udtaler: ”Vi glæder os utrolig meget til at invitere danskerne indenfor og blive en del af vores NIO univers. Derudover, er vi stolte af lokationen, der skal garantere at alle har let adgang, og at vi udvider danskernes kendskab til NIO, og det vi tilbyder. Vi ser frem til at kunne indvie lokalerne og at være i stand til at holde en masse spændende events, der skaber glæde, inspirer og bidrager til fællesskabet.”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det første NIO House udenfor Kina åbnede sidste år i Oslo. I dag er der i alt 74 NIO Houses på globalt plan. Annonceringen af lokation i København er et led i NIOs lancering på det Europæiske marked, der forgår henover oktober, og starter med et NIO Event i Berlin under titlen ”A New Horizon”.

Læs mere om NIO her: www.nio.com/da_DK

Flere artikler og reklamelinks:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk