Nikolaj vandt vores WD Tuning-konkurrence: Så mange ekstra hk fik hans bil

Fil_000

Han deltog og vandt – nu er Nikolajs diesel-Skoda noget mere potent


Lørdag den 14. januar 2017 gik én ud af de mange Skoda Octavia’er på de danske veje ekstra godt i motoren. Det skete efter, bil og ejer Nikolaj havde været en tur forbi WD Tuning og Autoteknik i Haderslev med lidt hjælp fra Boosted Magazine.

Til det skal der nok også tilføjes en smule held. For ud af de mange, som deltog i vores konkurrence om at vinde en gang chiptuning, trak Nikolaj Bligaard ét af de to strå, der var længst.

SÅ MANGE EKSTRA HK BLEV DET TIL
Nikolaj har nu indløst præmien – hvilket betød, at der blev tryllet under en diesel-hjelm i det sønderjyske. Den 1.9 liters diesel VAG-bil kom til Haderslev med 114.3 hk og 274,6 newtonmeter. Da Skoda’en kørte af rullefeltet igen, stod der 156.7 hestekræfter og 349.1 Nm på udskriften.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Vi siger tillykke til både ejer og bil med de ekstra kræfter.

Dyno

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


VIL DU OGSÅ VINDE?
Vi har altid fede konkurrencer i puljen. Aktuelt er 5 x 2 billetter til Motor Show – Life on Wheels på højkant. Deltag – hvis du vinder, kan du tage en kammerat gratis med til motorfest i Herning.

KLIK HER OG DELTAG I KONKURRENCEN!

1920x800_mch_forsidebanner_motorshow2017_ulg

 

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk