Nikita Mazepin gjort til grin på Instagram… igen

Foto: LAT Images

Rundt omkring på internettet knækker folk sammen af grin over den tidligere Formel 1-køreres seneste opslag på Instagram. 

– Bro, jeg dør af grin., Jeg vil gerne prøve de stoffer, han er på. Har den mand tabt forstanden?

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Reaktionerne på Nikita Mazepins seneste Instagram-opslag er ikke ligefrem positive. Og det flyder over med det. Altså de kritiske røster.

Det er heller ment positivt, det Nikita Mazepin lagde på ud på sin Instagram-profil, efter han i weekenden var at finde ved 2022-sæsonens sidste Formel 1-løb i Abu Dhabi. Efter løbet kom han nemlig med velmenende råd til både Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo og sin tidligere teamkollega Mick Schumacher.

Alle tre kørere som har kørt deres foreløbig sidste Formel 1-grand prix. Men det holder altså ikke russeren fra at komme med fem råd til dem hver. Eller fem stadier om man vil, så de – som Nikita Mazepin skriver – ikke ryger ned i samme hul, som han selv gjorde efter at have fået sparket fra verdens fineste motorsportsklasse.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Det handler ifølge Mazepin om benægtelse, vrede, håbet om en ny kontrakt med et andet hold, depression og til sidst accept. Men sine råd står han altså ret alene med. Blandet andet skriver en anden Instagram-bruger, at han har svært ved at tage ‘råd fra den værste kører i Formel 1-historien seriøst.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk