Nicolais RS2 er den eneste i verden – se den til Auto Show

Audi RS2 til Auto Show

Auto Show får besøg af nogle af de flotteste specialbiler i landet. Blandt andet Nicolai, som har en samling tyske powerbiler udover det sædvanlige.


Når Auto Show 2022 slår dørene op i Odense Congress Center den 20.-21. august, kan du blandt meget andet opleve specialbiler fra hele verden i absolut særklasse. Men også danske bilsamlere kommer med noget af deres fineste grej.

Nicolai Sørensen fra Skanderborg tager intet mindre end tre ekstremt fede VAG-biler med. Kronen på samlingen er hans Audi RS2, som er den eneste tilbage i verden, der blev produceret i farven Speedgelb 12G. Der blev nemlig kun produceret 2 stk. i den farve, og søsterbilen blev totalskadet i Tyskland tilbage i 2003.

Audi RS4 til Auto Show

Nicolai tager også sin gule RS4 med, som han importerede fra Østrig i 2021. Desuden kan du glæde dig til at se hans ekstremt fede Golf R32 HGP Bi-Turbo, som er godkendt med 515 hk.

Så er du til de helt seje VAG-klassikere, så bør du tage en snak med Nicolai, når han hele weekenden står klar ved bilerne – og han elsker at nørde detaljer, så bare spørg løs.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Skal du med til Auto Show? Så klik her for at sikre dig en billet!

Golf R32 HGP Bi-Turbo

Artikler og reklamelinks:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk