Ni biltyve anholdt – stjal spritnye Camaro’er fra fabrikken

Mandag nat amerikansk tid blev syv spritnye Chevrolet Camaro’er stjålet fra en General Motors-fabrik. Heldigvis lykkedes det politiet at finde både tyve og biler.


Politiet i den amerikanske delstat Michigan har anholdt ni personer, efter at fem nye Chevrolet Camaro-modeller mandag nat blev stjålet fra General Motors’ fabrik i byen Lansing.

Politiet blev opmærksom på de stjålne biler kl.00.17 lokal tid, og i forsøget på at finde både tyve og biler blev motorvej I-96 på det nærmeste oversvømmet af betjente. Det lykkedes da også at finde frem til bilerne.

Det fik dog ikke tyvene til opgive flugten. I stedet delte de sig i to grupper i forsøget på at ryste ordensmagten af sig. På sin siden forsøgte politiet at afsluttet biljagten med sømmåtter. Til sidst valgte alle tyve at stoppen, men ikke for at overgive sig. Alle valgte nemlig at flygte til fods. Eller i hvert fald forsøge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
To kørte galt på fabrikkens område
Twitter fortæller Michigan State Police, at man har anholdt alle ni personer som menes at være involveret i tyveriet. De anholdte, der alle er mellem 20 og 24 år, er nu sigtet for en lang række forbydelser. Blandt andet tyveri og hensynsløs kørsel.

Det var dog ikke alle de stjålne biler der nåede helt ud på motorvejen. For egentlig stjal tyvene 7 biler. Men to af dem kørte galt, inden de var nået ud af fabriksområdet.  Politiet anslår, at de stjålne Chevys har en samlet værdi på 375.000 dollars. I dansk kroner svarer det til 2,6 millioner kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk