Netflix Formel 1-serie får to sæsoner mere – K-Mag er glad

Foto: Haas F1

Den til tidligere kontroversielle Formel 1-fortolkning fra Netflix, Drive To Surivive, får en femte og sjette sæsonen. Haas’ Kevin Magnussen ser ikke selv serien men er alligevel glad.

Torsdag i denne uge offentliggjorde Netflix og Formel 1, at den amerikanske streamingtjeneste også er i Formel 1-paddocken de kommende år. Sæson fem og seks af hitserien “Drive To Survive” skal nemlig i kassen og ud til streamingstjenestens seere.

Den fjerde og seneste sæson har sat seer-rekord og er i top 10 over Netflix-indhold i 56 lande. Men i selve paddocken er det ikke alle kørere og teams, der har taget lige godt mod  filmholdet. Den regerende verdensmester, Redbulls Max Verstappen, nægtet eksempelvis at medvirke i sæson fire. Hollænderen føler sig manipuleret. Og han er ikke alene om kritikken. Andre har beskyldt serien for at være for opstillet.

Magnussen “Jeg er iskold”
Kevin Magnussen er dog ikke en del af det kor. Til Ekstra Bladet fortæller den 29-årige dansker tværtimod, at han er glad for, at Netflix og Formel 1 forlænger samarbejdet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Haas og Kevin Magnussen har fået dansk sponsor

– Jeg møder mange, som elsker serien, og det er meget tydeligt, hvad den har gjort for sporten. Formel 1 er kommet på verdenskortet. Jeg er glad for, at det fortsætter, siger han til det danske medie.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk