Nemmest spritkontrol nogensinde: Spritbilist kørte selv med i fængsel


Nogle gange behøber det ikke være sværere end højst nødvendigt at være politimand.

Eksemplet her stammer fra USA. Tidligere på ugen ankom en betjent fra South Dakota nemlig til Pennington County Building på St. Joseph Street. Området er bevogtet, så man skal have tilladelse eller et ærinde for hovedet at komme der. Både fordi området huser offentlige bygninger og…. et arresthus.

Der var betjenten da også noget overrasket, da han opdagede, at en anden bilist var fulgt efter ham ind på området. Henvendt til bilisten spurgte betjenten derfor, hvad han kunne hjælpe med. Det viste sig, at der bad rattet sad en godt bedugget 19-årig mand, som ville have hjælp til at ‘fikse’ bilen. Hvorfor kan du måske gætte dig til ud fra billedet øverst i denne artikel.

Men den 19-årig havde mere end svært ved at formulere sig, og desuden lugtede kraftigt af alkohol, blev han i stedet anholdt for spritkørsel og bedt om at følge med til en celle i arresten. Denne lå – kan man måske sige – ‘heldigvis’ lige nærheden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I en skriftlig kommentar til Motor1 svarer det lokale politi, at den type anholdelser er ‘højst usædvanlige’. Desværre melder historien ikke noget om, hvad den 19-årige har ramt på sin vej. Men det må være noget, som umiddelbart står godt fast. For bilen – en Chevrolet Equinox – er godt smadret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk