Nej, Apple køber IKKE McLaren


Vil du starte et rygte, og skal det løbe hurtigt, så er det eneste, du skal bruge, en bredbåndsforbindelse. Fibernet, hvis det skal gå endnu hurtigere.

SE OGSÅ: VIDEO: SÅDAN LYDER DEN NYE TOYOTA SUPRA

Det fik vi bevis for i går, da internettet kogte over med en af de vildere historier: Apple var i forhandlinger med McLaren om at overtage hele den britiske superbils-biks i Woking, forlød det. At Apple vil ind på bil-markedet er dog ingen hemmelighed, men i går ville ellers så troværdige Financial Times vide, at amerikanske æble-dollars var på vej til England.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: PRISERNE PÅ DEN SIDSTE ‘GODZILLA’ EKSPLODERER – SKYLINE R34 GT-R MED VANVITTIGT PRISSKILT

Mediet skrev, at Apple ikke vil omdøbe McLaren eller blande sig i den daglige drift, men i stedet drage fordel af det ekstremt avancerede udviklingsarbejde, der foregår i Woking hos McLaren Special Operations, MSO.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


boosted_nytbanner

McLaren: Vi taler IKKE med Apple
Historien fik mange bil-medier opad stolene. Amerikanske Carbuzz fik kontakt til McLarens Wayne Bruce, men her blev alt afvis : Vi er ikke i dialog med Apple, lød det.

I mellemtiden holder Financial Times fast i deres vinkel. ‘ Apple er 641 milliarder dollar værd, og de vil købe et firma (McLaren, red.), som har en værdi af 1.3-1,9 milliard dollar, sagde avisen, da Carbuzz henvendte sig om historien.

Hvem taler mon sandt. Ser vi snart Apple-teknologi i McLarens biler eller McLaren-sjov i Appleprodukter?

maclaren-cropped

 

Reklame:

 

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk