Need for Speed og Gran Turismo er forsinket

Vi får intet Need for Speed-spil at smide i konsollen eller på PC’en i år – udgiveren Electronic Arts skal bruge udviklernes kræfter andre steder.

2021 bliver ikke helt det bilår, vi havde håbet på. I hvert fald ikke virtuelt. I sidste uge offentliggjorde Sony, at corona ville forsinke Gran Turismo 7 til 2022, og nu siger Electronic Arts næsten det samme om det næste Need for Speed.


Dog er det ikke en pandemi, men omstruktureringer der får skylden. Således har Electronic Arts nu skubbet udgivelse af den næste Need for Speed-spil til 2023, fordi udvikleren skal satse på krigsspillet Battlefield i stedet for.

En fuldstændig tørke kommer render vi dog ikke ind i på fronten, siger Electronic Art. Det amerikanske selskab har fornylige købt engelske Codemasters og her sidder man på rettighederne til det officelle Formel 1-spil, der også får en 2021-titel.


Kan man se frem til 2022 og lidt ind i 2023, ser ventetiden dog ud til at være det hele værd. Med de seneste udskydelser står Gran Turismo, Need for Speed, Test Drive Unlimited 3 og – måske –  Grand Theft Auto 6 til at komme ud det samme år!Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk