Sur nabo fylder Mustang-udstødning med skum: Fiks din lydpotte!

‘Få så sat den lydpotte på, eller jeg ringer til politiet’. Sådan lød truslen fra en sur nabo til en Mustang-ejer.

Historien her er et meget godt eksempel på, hvorfor Ford har udstyret sine performance-biler – herunder Mustang’en – med en såkaldt ‘stille-indstilling’ i udstødningen.

Aaron Robinson har i hvert fald både en Mustang og en meget sur nabo. En nabo der netop er sur, fordi Aaron har en ‘højlydt’ Mustang.

Reklameblok:Faktisk er naboen så vred, at Aaron har modtaget en skriftlig sviner. ‘Endelig fandt jeg dig! Du har 14 dage til at få sat den originale udstødning på bilen’, har naboen tilsyneladende nedfældet på en seddel stilet til Mustang-ejeren.

LÆS OGSÅ: Verdens vildeste Nissan (og dyreste..) går i produktion – mød GT-R 50

Ordene fortsætter i et truende tonefald: ‘Læg dig ikke ud med os, du vil kun komme til at fortryde det. Vi opfordrer dig til at ringe til politiet eller installere video(overvågning)…’

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Beskeden slutter kort med ‘fiks din lydpotte’. Men her slutter historien ikke. For den rasende nabo har allerede ‘hjulpet’ Aaron og Mustang’en lidt på vej.

Ikke bare fandt Aaron sedlen på bilen, han kom også ud til to afgangsrør fyldt med skum. Hvilket fik ham op i det røde felt.

LÆS OGSÅ: Sygt sjælden – Derfor findes der kun 97 Audi S6 Plus

For han nøjedes ikke med at anmelde hærværk og trusler til politiet, på Facebook skriver Mustang-ejeren også, at han håber, nogen efterfølgende ‘må dø af corona’ som en slags konsekvens for den skumfyldte udstødning.

Reklameblok:

Hvilket måske lige er at trække den langt nok, hvis du spørger os.

Fords bud på nabofred høres herunder:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk